Glasservice

Heeft u een glasschade en bent u lid van onze glasservice dan kunt u direct contact opnemen met Glastotaal Beheer op het gratis telefoonnummer 0800 45 27 234. 

Lid worden van onze glasservice?

Bent u nog geen lid van onze glasservice? Vraag deze dan aan met dit aanvraagformulier. Deze service bieden wij aan al onze huurders aan voor 1,50 euro per maand. 

Glasschade, en nu?

Hieronder leest u hoe uw melding in behandeling wordt genomen en welke acties u mag verwachten. Als u dit nummer belt, hoeft u niet apart contact op te nemen met Woonlinie. U mag direct afspraken maken met Glastotaal Beheer.

Kan ik Glastotaal beheer dag en nacht bereiken?
De medewerkers van de meldkamer van Glastotaal Beheer zijn 24 uur per dag aanwezig. Zij behandelen de meldingen, dragen zorg voor de administratieve werkzaamheden en onderhouden rechtstreeks contact met de glaszetters in de regio. Uiteraard is de meldkamer 365 dagen per jaar bereikbaar.

Wie krijg ik dan aan de lijn?
U krijgt één van de medewerkers van de meldkamer van Glastotaal Beheer aan de lijn. Uw melding wordt aan de hand van een aantal korte vragen snel in het schadesysteem verwerkt, zodat de glaszetter naar u toe kan komen. Omdat de meest relevante gegevens al telefonisch behandeld zijn, kan de glaszetter direct op de juiste wijze in actie komen. 

Welke responstijd mag ik verwachten van het glasschade herstelbedrijf?
In urgentiegevallen (gevaar voor mens, dier en/of vervolgschade) mag u er op rekenen dat er binnen 15 minuten na melding contact met u wordt opgenomen door de glashersteller. Binnen één uur is er dan een glaszetter ter plaatse. Indien mogelijk wordt het glas direct vervangen door eenzelfde soort ruit.
Is de ruit niet direct te vervangen, dan zal er een noodvoorziening worden geplakt en wordt de juiste ruit nadien (altijd binnen 15 werkdagen) geplaatst.

Wij stellen het op prijs dat er iemand, na contact te hebben gehad met de glashersteller, op de locatie aanwezig is om de glaszetter aan te geven waar hij de reparatiewerkzaamheden moet uitvoeren.