Groot onderhoud

De komende jaren staan er weer veel onderhoudsprojecten op de planning bij Woonlinie, in zowel Zaltbommel als het land van Heusden en Altena. Wij vinden het belangrijk dat uw woning van goede kwaliteit blijft, daarom voeren wij verschillende soorten onderhoudswerkzaamheden uit.

De onderhoudswerkzaamheden zijn in 4 categorie├źn ingedeeld

-          Regulier onderhoud
-          Groot onderhoud
-          Energiebesparende maatregelen
-          Binnen onderhoud

Bij regulier onderhoud kunt u denken aan bijvoorbeeld vervangen van CV-ketels, houtrot-herstel en schilderwerk.

Tijdens groot onderhoud wordt de buitenschil van de woning aangepakt. Dan worden bijvoorbeeld het dak, de kozijnen en/ of voegwerk vervangen.

Bij energiebesparende maatregelen kunt u denken aan bijvoorbeeld spouwisolatie, dakisolatie en/ of vervangen van glas.

Tijdens binnen onderhoud wordt de binnenkant van de woning aangepakt. Dan worden bijvoorbeeld de badkamer, toilet en/ of keuken vervangen.

Bij onze onderhoudsprojecten ligt de focus op

-          Kwaliteit en comfort van de woning
-          Levensduurverlenging van de woning
-          Uitstraling van de woning 

Sinds enkele jaren besteedt Woonlinie extra aandacht aan energiebesparende maatregelen in uw woning, dit doen wij door het isoleren van de woning. Woonlinie streeft ernaar zoveel mogelijk woningen op energielabel B te krijgen. Per jaar pakken we ongeveer 100 woningen aan. 

In de planning staat aangegeven bij welke woningen we onderhoud gaan uitvoeren in 2018. De betreffende bewoners worden voor de werkzaamheden door Woonlinie ruimschoots op de hoogte gebracht van het dan uit te voeren onderhoud.