Direct te huur

Afbeelding

Multifunctionele bedrijfsruimte in hartje Zaltbommel met eigen parkeergelegenheid!, Zaltbommel

In het pand aan de Boschstraat 95 in Zaltbommel was voorheen de Rabobank gevestigd. Per 1 april is de ruimte direct beschikbaar voor tijdelijke verhuur voor een periode van 6 maanden tot ca. 2 jaar.

Het pand is gelegen op een centrale locatie in Zaltbommel, op loopafstand van het treinstation én alle voorzieningen, en beschikt over een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen. Doel van de tijdelijke verhuur is om ondernemers de mogelijkheid te bieden om zich tegen een betaalbare prijs in hartje centrum te vestigen.

Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt ca. 1550 m², verdeeld over twee panden. Het Rabobank gedeelte omvat ca. 250 m² op de begane grond en beschikt over een eigen ingang en een flinke kelder voor eventuele opslag. De grote ruimte is op te delen in kleinere ruimtes, variërend van 30 tot 1.200 m². Hiermee is het pand ideaal in te gebruiken als kantoorruimte voor (startende) bedrijven, die zich richten op de zakelijke dienstverlening. De ruimtes zijn gebruiksklaar!

Huurprijzen worden in overleg bepaald, vanaf €70,-/m2 vvo en volledige servickosten voor € 25,-/ m² vvo / jaar. Heeft u interesse? Neem dan contact op met Rick Broere via 088 - 520 4000.

Kenmerken

  • Huurtoeslag mogelijk Nee
  • Woningtype Commerciele ruimte
  • Soort bouw Bestaande bouw

Afbeeldingen

Afbeelding
Geen plattegronden beschikbaar

Locatie

Reageer

Formulier

Vastgoedformulier

Algemeen
Terug naar overzicht