Direct te huur

Direct te huur

Woningen & garages

Soms heeft Woonlinie per direct garages of woningen te huur. Deze zijn vaak snel beschikbaar. Wij verhuren deze objecten buiten Woongaard, hèt regionale woonruimteverdeelssyteem om. De toewijzing van deze woningen en garages gebeurt in eigen beheer en inschrijving is dan ook niet noodzakelijk. Heeft de woning een geliberaliseerde huurprijs (€ 710,68 of hoger in 2016), dan volgt eerst nog een controle op de betaalwaardigheid en identiteitspapieren van de kandidaat-huurder.

Commercieel Maatschappelijk Vastgoed

Het exploiteren van (Commercieel) Maatschappelijk Vastgoed zit dicht tegen de core business van Woonlinie aan. Voor gemeenten en andere instellingen beheert Woonlinie dit vastgoed op basis van beheerovereenkomsten. Daarom zijn er met enige regelmaat commerciële ruimten of ander (Commercieel) Maatschappelijk Vastgoed te huur. 

Aanbod

Hieronder vindt u een overzicht van het actuele aanbod aan woningen, garages, commerciële ruimten en andere objecten die direct te huur zijn. Via 'Soort Object' kunt u zoeken naar specifieke beschikbare objecten. Klik op het resultaat dat uw interesse heeft, voor meer informatie. Ook kunt u contact opnemen met de afdeling Wonen (woningen & garages) of Rick Broere (Commercieel Maatschappelijk Vastgoed), op telefoonnummer 088 520 4000. Zij vertellen u graag meer. 

Woonplaats:
Huur/Koop:
Type bouw:
Soort object: