Ik wil kopen - Werkense Polder, Werkendam

Ik wil kopen

Nieuwbouwwoningen

Woonlinie is niet alleen verhuurder, maar ook een professionele aanbieder van koopwoningen. Woonlinie initieert en realiseert nieuwbouwprojecten binnen én buiten het werkgebied. Projecten waarbij kwaliteit, innovatie en wooncomfort de sleutelwoorden zijn. Lees hier meer over onze (nieuw)bouwprojecten. Het aanbod aan nieuwbouwwoningen vindt u in de aanbod module.

Verkoop van huurwoningen

Ook komt het voor dat huurwoningen van Woonlinie worden verkocht, meestal wanneer er een huurwoning vrijkomt. Sommige huurders van Woonlinie hebben een brief ontvangen met het aanbod om hun eigen huurwoning te kopen. U kunt uw huurhuis alleen kopen als u deze brief ontvangen hebt. Het acutele koopaanbod voor bestaande woningen ziet u verder op deze pagina. 

Diverse redenen liggen ten grondslag aan de beslissing om huurwoningen te verkopen. Landelijk zet men meer en meer in om de huurwoningmarkt te verkleinen ten gunste van het eigen woningbezit. Daarnaast maakt Woonlinie een afweging per dorp/stad hoeveel en welke typen huurwoningen er nog nodig zijn voor nu en in de toekomst. Bijvoorbeeld minder gezinswoningen en meer variatie in woningen voor ouderen en jongeren.

Er zijn voorrangsregels van toepassing bij de aankoop van een voor verkoop gelabelde huurwoning, wanneer deze vrijkomt van verhuur. Een huurwoning die in verkoop wordt gebracht, wordt aangemeld op Funda. De eerste 5 werkdagen hierna gelden voorrangsregels voor huurders. Huurders, en daarop volgend starters, gaan in deze periode voor. De toewijzing binnen deze 5 dagen vindt plaats in overleg met Woonlinie. Hierna komt de woning in zogenaamde vrije verkoop.  Lijkt het u wat om huiseigenaar te worden? Lees hoe alles in zijn werk gaat in de informatiebrochure. Maar u kunt ook de makelaar bellen die we hiervoor speciaal hebben ingeschakeld. Zij beantwoorden al uw vragen!

Woonplaats:
Huur/Koop:
Type bouw:
Soort object:
Toon:
Afbeelding

Aalburgsestraat 36, Wijk en Aalburg

Woning
3 slaapkamers
100 m²
Koop
Bestaande bouw
€ 195.000 k.k.
Afbeelding

Bollenhoef 17 & 19, Eethen

Bouwgrond
Koop
€ 147.500 v.o.n.
Afbeelding

Van Ballegooijenhof ongenummerd (kavel 1 t/m 4), Veen

Bouwgrond
Koop
Nieuwbouw
€ 210.500 v.o.n.
Afbeelding

Tamerisstraat ongenummerd (kavel A t/m C), Veen

Bouwgrond
Koop
Nieuwbouw
€ 134.000 v.o.n.
Afbeelding

Tussenwoning Den Eng, bouwnummer 13, Veen

Woning
3 slaapkamers
Koop
Nieuwbouw
€ 192.500 v.o.n.
Afbeelding

Witte tussenwoning Den Eng bouwnummer 9, Veen

Woning
3 slaapkamers
Koop
Nieuwbouw
€ 199.000 v.o.n.
Afbeelding

Kavel 1, Den Doorn Almkerk, Almkerk

Bouwgrond
Koop
€ 165.000 v.o.n.
Afbeelding

Kerkstraat 36, Hank

Woning
4 slaapkamers
Koop
Bestaande bouw
€ 185.000 k.k.
Afbeelding

Kavel 4, Den Doorn, Almkerk

Bouwgrond
Koop
€ 191.000 v.o.n.
Afbeelding

Kavel 5, Den Doorn, Almkerk

Bouwgrond
Koop
€ 168.000 v.o.n.