Ik wil kopen - Werkense Polder, Werkendam

Ik wil kopen

Nieuwbouwwoningen

Bouwlinie is als dochteronderneming van Woonlinie een professionele aanbieder van koopwoningen. Bouwlinie initieert en realiseert zelfstandig nieuwbouwprojecten. Projecten waarbij kwaliteit, innovatie en wooncomfort de sleutelwoorden zijn. Nieuwbouwprojecten worden aangeboden via www.bouwlinie.nl 

Verkoop van huurwoningen

Ook komt het voor dat huurwoningen van Woonlinie worden verkocht, meestal wanneer er een huurwoning vrijkomt. Het actuele koopaanbod voor bestaande woningen ziet u verder op deze pagina. 

Diverse redenen liggen ten grondslag aan de beslissing om huurwoningen te verkopen. Landelijk zet men meer en meer in om de huurwoningmarkt te verkleinen ten gunste van het eigen woningbezit. Daarnaast maakt Woonlinie een afweging per dorp/stad hoeveel en welke typen huurwoningen er nog nodig zijn voor nu en in de toekomst. Bijvoorbeeld minder gezinswoningen en meer variatie in woningen voor ouderen en jongeren.

Er zijn voorrangsregels van toepassing bij de aankoop van een voor verkoop gelabelde huurwoning, wanneer deze vrijkomt van verhuur. Een huurwoning die in verkoop wordt gebracht, wordt aangemeld op Funda. De eerste 5 werkdagen hierna gelden voorrangsregels voor huurders. Huurders, en daarop volgend starters, gaan in deze periode voor. De toewijzing binnen deze 5 dagen vindt plaats in overleg met Woonlinie. Hierna komt de woning in zogenaamde vrije verkoop.  Lijkt het u wat om huiseigenaar te worden? Lees hoe alles in zijn werk gaat in de informatiebrochure. Maar u kunt ook de makelaar bellen die we hiervoor speciaal hebben ingeschakeld. Zij beantwoorden al uw vragen!

Woonplaats:
Huur/Koop:
Type bouw:
Soort object:
Toon:
Afbeelding

Bouwkavel Bollenhoef 17 & 19, Eethen

Bouwgrond
Koop
€ 135.500 v.o.n.
Afbeelding

Aalburgsestraat 14, Wijk en Aalburg

Woning
Koop
Bestaande bouw
€ 239.000 k.k.
Afbeelding

Oenselsestraat 2, Zaltbommel

Woning
2 slaapkamers
77 m²
Koop
Bestaande bouw
€ 185.000 k.k.
Afbeelding

Hofflaan 22, Andel

Woning
3 slaapkamers
Koop
Bestaande bouw
€ 185.000 k.k.
Afbeelding

Ridderhof 18, Giessen

Woning
Koop
Bestaande bouw
€ 165.000 k.k.
Afbeelding

Pieter Maasstraat 4, Woudrichem

Woning
3 slaapkamers
76 m²
Koop
Bestaande bouw
€ 175.000 k.k.
Afbeelding

Vijfmorgen 9, Rijswijk

Woning
Koop
Bestaande bouw
€ 190.000 k.k.