LTS Saltboemel

Commercieel maatschappelijk vastgoed

Het exploiteren van (commercieel) maatschappelijk vastgoed zit dicht tegen de core business van Woonlinie aan. Het ontwikkelen ligt op onze weg en we laten zien dat we goed en goedkoop kunnen beheren. Het gaat daarbij dan wel primair om de exploitatie van ‘de vierkante meters’. In principe doet Woonlinie niet aan de exploitatie van intramurale zorgactiviteiten of onderwijs op die vierkante meters.

Er ligt voor Woonlinie de komende jaren een stevige opgave op het gebied van het beheer van (commercieel) maatschappelijk vastgoed, in alle gemeenten waarin Woonlinie werkt. Woonlinie signaleert een toegenomen vraag vanuit gemeenten (maar ook van andere instellingen) om hun (commercieel) maatschappelijk vastgoed te beheren. Dat betreft dan, voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw, het beheer op basis van beheerovereenkomsten. Vooral voor kleinere gemeenten is het een uitkomst als Woonlinie wil participeren in (commercieel) maatschappelijk vastgoed.

Te huur

Met enige regelmaat heeft Woonlinie (Commercieel) Maatschappelijk Vastgoed te huur. Het actuele verhuuraanbod van deze commerciële ruimten en maatschappelijk vastgoed vindt u in ons totaalaanbod. Kies onder 'Soort object' voor 'Commericiële ruimte' of 'Maatschappelijk vastgoed'.