Elke dag anders

Elke dag anders

Als je werkt bij onze woningcorporatie, beteken je iets voor de mensen in het werkgebied. Je biedt hen zekerheid, zorg en een prettige woonomgeving. Een belangrijke en boeiende taak die je samen met enthousiaste collega’s oppakt in een open en informele organisatie die zich kenmerkt door spontaniteit, plezier en een ongedwongen omgang met elkaar. Ambitieuze professionals met een warme houding en kennis van zaken. Als team handelen we professioneel, vanuit zakelijk en sociaal oogpunt. Financieel rendement is een voorwaarde om zaken gedaan te krijgen, maar het is zeker niet onze enige drijfveer. Bij Woonlinie is iedere dag anders en is er ruimte voor creativiteit.
 
Benieuwd naar het ambitieniveau van Woonlinie? Bekijk de resultaten van ons werk in 2013. En benieuwd hoe we dat hebben georganiseerd, bekijk dan ons organigram.

Astrid Bouman, HRM-adviseur: “Bij Woonlinie is iedereen benaderbaar. Je leert van elkaar en niemand werkt op een eiland. De persoonlijkheden van onze medewerkers maken dat mogelijk. We zoeken mensen die bij onze organisatie en onze ambities passen. We vullen geen stoelen, we zoeken talenten!”

Wil je meer weten over werken bij Woonlinie? Lees de brochure ‘Werken bij Woonlinie’. Stel je vragen per mail: ikwil@werkenbijwoonlinie.nl. Of bekijk filmpjes over Goed Werkgeverschap en een 'gemiddelde' werkdag bij Woonlinie op YouTube.

Leren en werken stimuleren in de wijk

Woonlinie stimuleert ook leren buiten de organisatie, voor (de kinderen van) onze bewoners. De link tussen onderwijs en het bedrijfsleven is belangrijk, zodat jongeren een goede studiekeuze kunnen maken en, als ze eenmaal hun diploma hebben, ergens aan de slag kunnen. Woonlinie wil hierin een voorbeeldfunctie op zich nemen en waar mogelijk ondersteunen en faciliteren. Woonlinie wil jongeren kansen bieden om zich te ontwikkelen, zodat zij de regie over hun leven in eigen hand houden. Het is nodig en gewenst, dat we ons in een aantal sociale (leren) en economische (werken) netwerken mengen.