Stage

Stage

Het relatief jonge team woonprofessionals van Woonlinie bestaat uit mensen die goed en graag met elkaar samenwerken en elkaar versterken. Bij Woonlinie helpen wij mensen graag om te groeien in hun kennis en ervaring. Wij bieden jongeren leuke en uitdagende stageplaatsen aan. Hiermee geven wij hen ruimte voor werk, groei en ontwikkeling.

Stagiairs gezocht!

Woonlinie is sinds 2008 een erkend leerbedrijf voor ROC’s Volg jij op dit moment een opleiding (MBO, HBO of WO) en ben jij op zoek naar een stageplaats? Bekijk dan onze stageplaatsen onderaan deze pagina. Je bent van harte welkom om jouw kennis in de praktijk te brengen en met ons te delen.

Referenties

Voordat je beslist of je bij ons komt stage lopen, wil je misschien eerst weten bij wat voor bedrijf je terecht komt. Logisch. Daarom hebben wij een aantal stagiaires gevraagd om met jullie hun ervaringen te delen. Die verhalen noemen wij testimonials. Klik op onderstaande linkjes om de testimonial(s) te openen.

Testimonial Robin Bikker - stagiair HBO Rechten

Testimonial Bjorn van de Berg – stagiair MBO Bouwkunde/architectuur

Stagiair Vastgoed

Ben je op zoek naar een zelfstandige stage voor je opleiding HBO bouwkunde? Een stage waar je veel mag leren en waar je veel kan brengen? Bekijk hier de vacature. Je kunt jouw reactie mailen naar ikwil@werkenbijwoonlinie.nl. We kijken er naar uit!

Stagiair Secretariaat

Wij zijn op zoek naar een stagiair voor ons secretariaat. Je kunt jouw reactie mailen naar ikwil@werkenbijwoonlinie.nl. We kijken er naar uit!

Open sollicitatie

Heb je interesse in een stageplaats bij Woonlinie, maar staat jouw opleiding er niet bij? Een open sollicitatie is ook welkom! Stuur je reactie en cv naar ikwil@werkenbijwoonlinie.nl.