Pluspakket

Zorgeloos en veilig ouder worden in uw huurwoning. Dat is wat de meeste mensen graag willen. Soms zijn daarvoor aanpassingen nodig. Gelukkig zijn hier veel handige producten voor. 

Voorheen werden deze producten door de gemeente vergoed. De nieuwe wetgeving op het gebied van zorg en ondersteuning bepaalt echter dat u hier steeds vaker zelf voor moet zorgen. Daarom helpt Woonlinie u graag door middel van het Woonlinie Pluspakket

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij kunnen handige hulpmiddelen in uw woning aanbrengen, zodat u comfortabel lang(er) in uw eigen huis kunt blijven wonen. Een beugel in de douche, een verhoogd toilet of het verwijderen van een drempel in de woning kan al een wereld van verschil maken. Die hulpmiddelen bieden wij met korting aan. 

Voor wie?

Bent u 70 jaar of ouder en huurt u een woning van Woonlinie? Dan kunt u 1 of meer hulpmiddelen uit ons Pluspakket voordelig via ons aanvragen en laten aanbrengen.

Voorwaarden

Er is een beperkt budget per jaar beschikbaar. Daarbij geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Er gelden de volgende voorwaarden:

  • U mag geen betalingsproblemen of huurachterstand hebben.
  • Uw woning wordt de komende 10 jaar niet gesloopt.

Woonlinie behoudt zich het recht voor een aanvraag te weigeren. Verder is het niet mogelijk om deze aanpassingen te laten doen tegen huurverhoging. Als u, nadat de opdracht is verstrekt, alsnog afziet van plaatsing van de bestelde hulpmiddelen, komen de gemaakte kosten voor uw rekening.

Gratis montage! 

Woonlinie regelt dat de hulpmiddelen in uw woning worden aangebracht en betaalt ook de arbeidskosten. Het monteren kost u dus niets. Woonlinie betaalt ¾ deel van de totale kosten, u slechts ¼ deel.

Aanvraag doen?

Op dit formulier kunt u eenvoudig aankruisen welke hulpmiddelen u wilt aanvragen en wat uw kosten hiervoor zijn. Ook kunt u de folder downloaden van het Woonlinie Pluspakket Of bel ons op telefoonnummer 088 520 4000, dan sturen wij de folder naar u op.