Terug naar overzicht

BinnenVergt, Zaltbommel

Zaltbommel

Aantal woningen: Circa 350 woningen

Over dit project

De BinnenVergt is een vernieuwde buurt met een bijzonder karakter, aan de rand van de historische binnenstad van Zaltbommel.


Een groot deel van de 242 woningen is al gesloopt, de rest volgt gefaseerd. In de plaats komen circa 330 nieuwbouwwoningen. Het wordt een wijk met sfeervolle woningen, te midden van groen. Er zijn veel ontmoetingsplekken; mensen zien en spreken elkaar op het centrale plein of in één van de hoven.

BinnenVergt een levendig en vriendelijk karakter
Een diversiteit aan ontwerp, type woningen en bewoners geeft de nieuwe BinnenVergt een levendig en vriendelijk karakter. De BinnenVergt ademt de binnenstad met haar oude gebouwen uit. Maar in de vesting is ook een enkele moderne gevel te herkennen. Dit idee is ook in de BinnenVergt doorgevoerd: in elke fase van het plan is een afwijkende gevel terug te vinden. De architectuur van de BinnenVergt is karakteristiek en tegelijkertijd innovatief, dankzij de toepassing van meervoudig ruimtegebruik.

Er zijn in de afgelopen jaren al veel woningen gebouwd
Zo zijn er in het wooncomplex Nije Hof 66 appartementen gerealiseerd. In 't Schootsveld zijn daar nog eens 43 appartementen bijgekomen. Inmiddels zijn er in verschillende fasen ook 86 woningen in de koop en huursector gemaakt. In april 2019 leverde Bouwlinie 27 huurappartementen op aan Woonlinie. De nieuwe bewoners van de huurappartementen ontvingen begin september 2019 hun sleutels en de 7 nieuwbouwwoningen waren al voor de zomer opgeleverd.

Laatste fases 3C en 4 in zicht
In de laatste fases zijn in zicht. In 2020/2021 worden de laatste 15 koopwoningen, 12 huurwoningen en 7 koopappartementen gerealiseerd. In het najaar 2019 worden de koopwoningen van de laatste fases 3C en 4 te koop aangeboden via bouwlinie.nl. Alle relevante informatie over deze woningen is dan uiteraard beschikbaar.


Kenmerken

Meer informatie over de BinnenVergt kunt u krijgen bij projectontwikkelaar Martin Trower via infowoonlinienl.

Via www.facebook.com/binnenvergt kunt u op de hoogte blijven van het project, ook als u geen Facebook lid bent. 


Algemeen

 • Plaats Zaltbommel

Kenmerken

 • Aantal woningen Circa 350 woningen
 • Doelgroep Starters, gezinnen, senioren

Planning

 • Status In uitvoering
 • Partijen

 • Aannemer BM Bouw
 • Architect Mulleners & Mulleners
 • Projectleider BM Bouw
 • Locatie op kaart

   
  Annuleren

  Waarmee kunnen wij je helpen?

  Begin hier met zoeken!

  Geen resultaten gevonden