Sociale huur

Zoekt u een betaalbare huurwoning? Al onze woningen vindt u op www.woongaard.com. Dit is de website waarop alle woningcorporaties in de regio hun beschikbare huurwoningen aanbieden. Wilt u kans maken op een sociale huurwoning in onze werkgebieden Bommelerwaard of het Land van Heusden en Altena? Dan is het nodig dat u zich eerst inschrijft als woningzoekende.

Eerst inschrijven

Wilt u kans maken op een sociale huurwoning in Bommelerwaard of het Land van Heusden en Altena? Dan is het nodig dat u zich eerst inschrijft als woningzoekende. U kunt zich inschrijven via www.woongaard.com als u minimaal 18 jaar oud bent en Nederlander bent of een geldige verblijfsvergunning heeft. Inschrijven kost eenmalig 25 euro (prijspeil 2020). U moet uw inschrijving elk jaar verlengen. Dat kost 10 euro per keer (prijspeil 2020).

Meer weten?

In MijnWoonlinie vindt u meer informatie over inschrijven  en urgentie. Ook op www.woongaard.com vindt u meer informatie.

Wachttijd

Meestal hebben we niet direct een geschikte huurwoning voor u. De wachttijd is afhankelijk van wat voor soort woning u zoekt en in welke buurt u wilt wonen. De wachttijd is ongeveer vier tot vijf jaar.

Bent u ingeschreven maar hebt u inmiddels een woning gevonden op een andere manier? Dan horen wij dat graag! U kunt uw gegevens wijzigen op uw persoonlijke pagina van www.woongaard.com of contact opnemen met onze medewerkers via telefoonnummer 088 520 4000.
 

Wijzigingen doorgeven

Verandert uw adres, uw inkomen, gezinssamenstelling of persoonlijke woonwensen? Het is belangrijk dat u dat snel doorgeeft. Deze wijzigingen kunnen mogelijk van invloed zijn op uw wachttijd. U kunt uw gegevens wijzigen op uw persoonlijke pagina van www.woongaard.com of contact opnemen met onze medewerkers via telefoonnummer 088 520 4000.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden