Nieuwsbericht

Word jij onze nieuwe collega?

Publicatiedatum: 15-06-2018

We hebben een inspirerende baan voor je in de aanbieding! Per 1 juli 2018 ga ik, Karin Pellicaan, teamleider planning & control bij Woonlinie, na ruim 13 jaar een nieuwe uitdaging aan en hiermee komt mijn baan als teamleider planning & control bij Woonlinie in Zaltbommel vrij. Meer weten over deze uitdagende functie? Lees snel verder.

Ben jij, als ervaren financial bij een corporatie of een adviesbureau in onze sector, toe aan een volgende stap in je carrière? Dan is dit jouw kans!

Brede functie met uitdagende klussen

Karin Pellicaan vertelt met stralende ogen en haar kenmerkende enthousiasme: “Al ruim dertien jaar werk ik met veel enthousiasme bij Woonlinie. Nu is het tijd om eens een kijkje in een andere keuken te nemen. Als teamleider planning & control stuur ik een geolied team aan van acht mensen en pak ik regelmatig nieuwe projecten op. Er ligt een diversiteit aan projecten: op het gebied van zowel organisatorische als maatschappelijke ontwikkelingen. Wat ik altijd als zeer positief heb ervaren, is dat je binnen Woonlinie de mogelijkheid krijgt om veel projecten zelf op te pakken of er aan mee te werken.“

“Zo denk ik bijvoorbeeld aan één van mijn recente projecten over ‘Verduurzaming van ons bezit’. Nederland heeft de ambitie om in 2050 energieneutraal te zijn. Mijn collega’s van de afdeling Vastgoed hebben onlangs een project opgestart om ons bezit daarop voor te bereiden. Ik heb daarvoor de verschillende scenario’s doorgerekend en het financiële perspectief in kaart gebracht. Het was een inspirerend traject waarbij ik constructief heb samengewerkt met collega’s. Neem jij het project van me over?”

Veel kansen gekregen in een fijn bedrijf

“Woonlinie is gewoon een heel fijn bedrijf om voor te mogen werken. Ik heb veel kansen gekregen om de functie in te vullen zoals ik denk dat het goed is. Er werken heel veel leuke mensen met positieve energie die de organisatie verder willen brengen. Heb jij dat ook? Dan pas jij ook zeker in dit team en komen we graag met je in gesprek.”

Heb ik je interesse gewekt? Lees dan hier de vacature en reageer vóór 29 juni a.s.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden