Werken bij Woonlinie

Werk je bij onze woningcorporatie, dan beteken je iets voor de mensen in het werkgebied. Je biedt hen zekerheid, zorg en een prettige woonomgeving. Een belangrijke en boeiende taak die je samen met enthousiaste collega’s oppakt in een open en informele organisatie die zich kenmerkt door spontaniteit, plezier en een ongedwongen omgang met elkaar. Ambitieuze professionals met een warme houding en kennis van zaken. Als team handelen we professioneel, vanuit zakelijk en sociaal oogpunt. Financieel rendement is een voorwaarde om zaken gedaan te krijgen, maar het is zeker niet onze enige drijfveer. Bij Woonlinie is iedere dag anders en is er ruimte voor creativiteit.

Astrid Bouman, HRM-adviseur: “Bij Woonlinie is iedereen benaderbaar. Je leert van elkaar en niemand werkt op een eiland. De persoonlijkheden van onze medewerkers maken dat mogelijk. We zoeken mensen die bij onze organisatie en onze ambities passen. We vullen geen stoelen, we zoeken talenten!”

Wil je meer weten over werken bij Woonlinie? Stel je vragen per e-mail: ikwilwerkenbijwoonlinienl

Of lees hiernaast de testimonials van collega's Karin Pellicaan en Victor van Tienhoven en bekijk de filmpjes over Ruimtelijke ordening of Goed Werkgeverschap bij Woonlinie op YouTube.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden