Wat gebeurt er na mijn huuropzegging?

·         Na de huuropzegging ontvangt u een bevestigingsbrief met informatie over de oplevering van uw woning. In de brief staat ook wanneer een medewerker van Woonlinie langs komt.

·         Eerste controle – bij de eerste controle kijken we of uw woning in goede staat is en of er veranderingen zijn aangebracht. We vertellen u duidelijk wat er nog moet gebeuren voor u de woning verlaat.

·         Laatste controle – bij de laatste controle kijken we of u de woning volgens de afspraken achterlaat.

·         Nieuwe bewoners – als al bekend is wie de nieuwe huurder van uw woning wordt, kunt u afspraken maken over het overnemen van bijvoorbeeld de vloerbedekking. Die afspraken legt u vast in het overnamecontract.

·         Sleutels inleveren – met de medewerker die uw woning controleert, maakt u meteen afspraken over waar en wanneer u de sleutels inlevert.

·         Eindnota – u krijgt van Woonlinie altijd een ‘eindnota’: een eindafrekening waar alle kosten en eventueel geld dat u nog van Woonlinie tegoed heeft met elkaar worden verrekend. In de eindnota brengen we ook de kosten in rekening voor het niet volgens afspraak achterlaten van de woning.

Meer weten? Lees dan het Stappenplan Verhuizen.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden