Stages

Het relatief jonge team woonprofessionals van Woonlinie bestaat uit mensen die goed en graag met elkaar samenwerken en elkaar versterken. Bij Woonlinie helpen wij mensen graag om te groeien in hun kennis en ervaring. Wij bieden jongeren leuke en uitdagende stageplaatsen aan. Hiermee geven wij hen ruimte voor werk, groei en ontwikkeling.

Woonlinie is sinds 2008 een erkend leerbedrijf voor ROC's. Volg jij op dit moment een opleiding (MBO, HBO of WO) en ben jij op zoek naar een stageplaats? Bekijk dan onze stageplaatsen onderaan deze pagina. Je bent van harte welkom om jouw kennis in de praktijk te brengen en met ons te delen.

Referenties

Voordat je beslist of je bij ons komt stage lopen, wil je misschien eerst weten bij wat voor bedrijf je terecht komt? Logisch! Daarom hebben wij een aantal stagiaires gevraagd om met jullie hun ervaringen te delen. Die verhalen noemen wij testimonials. Robin Bikker (stagiair HBO Rechten), Bjorn van de Berg (stagiair MBO Bouwkunde/architectuur) en Nienke Dijkhof (stagiair MBO directiesecretaresse) delen hun ervaringen graag met je. Klik op de linkjes hiernaast om de testimonial(s) te openen.

Stageplaatsen

Stagiair Vastgoed - Zaltbommel | Tijdelijk on hold*

Ben je op zoek naar een zelfstandige stage voor je opleiding HBO Bouwkunde of Ruimtelijke Ontwikkeling? Een stage waar je veel mag leren en waar je veel kan brengen? Bekijk hier de vacature. Je kunt jouw reactie mailen naar ikwilwerkenbijwoonlinienl. We kijken er naar uit!


Ben je op zoek naar een andere stage*? Stuur ons dan een open sollicitatie met je reactie en cv naar ikwil@werkenbijwoonlinie.nl.

De corona-uitbraak raakt ons allemaal. Wij vinden de gezondheid van jou en onze medewerkers erg belangrijk. Ook wij willen het besmettingsgevaar zoveel mogelijk beperken en nemen daarom een aantal maatregelen. Onze medewerkers werken nu zoveel mogelijk vanuit huis, waardoor het begeleiden van stagiaires lastig is. Net als de overheid hebben we geen einddatum in gedachten rond het thuiswerken. Dat betekent we momenteel nog niet weten wanneer we wel weer stagiaires kunnen verwelkomen. We houden je via deze pagina op de hoogte van het laatste nieuws. 

Heb je een vraag? Stuur ons gerust een e-mail

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden